Sluit menu

Ontdek de BLUE Wellnessboot

Plattegrond

Panorama sauna 95 °C

Infrarood sauna

Opgiet sauna 85ºC

Kleuren sauna 70ºC

Zoutsteensauna 65°C

Rozensauna 85°C

Zoutstoomcabine

Douches

Afkoelzone

Verwarmd zwembad

Wisselbaden

Kruidentempel

Voetenbad

Whirlpool

Kruidenbad

Dompelbad

Scrubruimte

Overdekt buitenzwembad

Hot tub

Whirlpool zonnedek

Restaurant

Lounge

Panorama lounge

Buitenbar

Terras

Rasul cabine

Hammam

Zonnebanken

Ligweide

Stuurhut

Zonnedek

Panorama rustruimte

Cocoon rustruimte

Beautycentrum

Ontdek de BLUE Wellnessboot

Ben je benieuwd naar hoe de BLUE Wellnessboot eruit ziet? Bekijk onderstaande video om alvast een indruk van het resort te krijgen!

*Let op; We hebben geen badkledingdagen meer.

Reserveer direct

Plattegrond

BLUE Wellnessboot Mill heeft maar liefst 34 sauna- en wellnessfaciliteiten, zowel binnen als buiten. Bekijk hier de plattegrond.

Download plattegrond

Panorama sauna 95 °C

Onze panoramische sauna nodigt uit om het heerlijke gevoel van wellness te omarmen. Met je blik op oneindig, staren in de verte en heerlijke dagdromen. Deze panorama sauna is een bijzonder hoogtepunt omdat de cabine maar liefst 95 graden is. Een temperatuur waarbij al je zorgen van je afglijden.

Reserveer direct

Infrarood sauna

De infrarood sauna is een milde warme ruimte. De werking van deze sauna is gebaseerd op infraroodwarmte. Deze dieptewarmte dringt tot diep in de huid door. Hierdoor wordt de doorbloeding gestimuleerd en kunnen spieren heerlijk ontspannen. 

Doordat de warmte tot diep in de huid door dringt worden de afvalstoffen in je lichaam snel afgevoerd.

Reserveer direct

Opgiet sauna 85ºC

In deze sauna worden dagelijks opgietrituelen verzorgd. Tijdens een opgieting verspreidt de saunameester ijs met een heerlijke geur door de sauna. Hierbij stijgt de luchtvochtigheid en de gevoelstemperatuur. Elke opgietsessie is weer een sprankelende ervaring die alle zintuigen prikkelt. Tijdens opgietsessies is stilte gewenst. Op momenten dat er geen opgieting plaatsvindt is de sauna vrij toegankelijk en kun je gesprekken voeren. De temperatuur in deze sauna is 85ºC.

Reserveer direct

Kleuren sauna 70ºC

De kleuren van licht hebben verschillende positieve uitwerkingen op lichaam en geest. 

Violet licht reguleert de prikkelbaarheid en vergroot mentale en spirituele kracht. Blauw licht heeft een positieve werking op de weerstand en het maag- darmstelsel. Groen licht ontspant en versterkt de luchtwegen. Geel licht is de kleur van tevredenheid, creativiteit en voorstellingsvermogen. Oranje licht vergroot enthousiasme en plezier en combineert lichamelijke energie met mentale kwaliteiten. Tot slot is rood licht opwekkend en straalt kracht uit.

Reserveer direct

Zoutsteensauna 65°C

Zout heeft een vitaliserende werking en door afgifte van negatief geladen ionen zuiveren de zoutkristallen de lucht in deze ruimte. Met een temperatuur van circa 65°C graden ontstaat in deze sauna een licht zilte lucht met mineralen.

Reserveer direct

Rozensauna 85°C

In het atrium bevindt zich de rozensauna met uitzicht op het buitenzwembad. In deze cabine van 85°C wordt er geur verspreid van frisse rozen.

Reserveer direct

Zoutstoomcabine

In de saunagrot bevindt zich de zoutstoomcabine. Dit stoombad met zouten en mineralen herstellen de zuurgraad van de huid. Daarnaast heeft de stoom een heilzame werking op de luchtwegen.

Reserveer direct

Douches

Verspreid over het resort tref je verschillende doucheruimtes aan. Alle douches kunnen naar wens in temperatuur worden ingesteld.

Reserveer direct

Afkoelzone

Na een warme saunaronde is het lichaam toe aan de nodige verkoeling. Naast de douches die verspreid over het resort te vinden zijn, kun je er ook voor kiezen om bij onze afkoelzone in de tuin je lichaam af te koelen.

Reserveer direct

Verwarmd zwembad

In ons verwarmde buitenbad is het tussen de saunarondes door heerlijk toeven. Aan de rand van het zwembad bevindt zich een waterval waarmee je je schouders, nek- en rugspieren kunt laten masseren. Het water is altijd lekker warm waardoor het er in alle seizoenen heerlijk genieten is.

Reserveer direct

Wisselbaden

Het warme water verlaagt de bloeddruk en verwijdt de bloedvaten van het lichaam. Het koude water verhoogt de bloeddruk en vernauwt de bloedvaten van het lichaam. De zogeheten pompbeweging (eerst het warme bad, vervolgens het koude bad) is goed voor de weerstand, stimuleert de bloedsomloop, verkwikt het lichaam en werkt therapeutisch. Je mag meedere keren achter elkaar de pompbeweging maken. Het wisselbad is niet bedoeld om af te koelen na een saunaronde.

Reserveer direct

Kruidentempel

Zachte muziek, gedemt licht, water van 36°C en een heerlijke geur zorgen voor een diepe ontspanning van het lichaam.

In de kruidentempel vinden op bepaalde tijden per dag floatationsessies plaats. Aan floatation kun je kosteloos deelnemen. De tijden worden in het resort kenbaar gemaakt.

Reserveer direct

Voetenbad

Als je plaatsneemt in het voetenbad, maakt het je lichaam klaar voor een saunaronde. Het lichaam warmt zich op en je komt heerlijk tot rust. 

Reserveer direct

Whirlpool

Kom heerlijk tot rust in één van de whirlpools in de saunatuin. Deze whirlpool ligt centraal gelegen in de saunatuin.

Reserveer direct

Kruidenbad

Het kruidenbad is één van de favorieten van veel van onze gasten. Kom heerlijk tot rust in het weldadige warme water, de verschillende kleuren en de heerlijke geur.

Reserveer direct

Dompelbad

Na een aantal minuten in een warme sauna heeft het lichaam behoefte aan verkoeling. Dit kan in de buitenlucht, maar het is ook zeker aan te raden om je lichaam onder te dompelen in een koud dompelbad. De wisseling tussen warmte en kou stimuleert de bloedsomloop. Neem wel eerst een douche voordat je de baden gebruikt.

Reserveer direct

Scrubruimte

In de saunagrot bevindt zich de scrubruimte. Middels de scrub verwijder je dode huidcellen waardoor de huid weer glad en glanzend wordt. Een goede scrubbehandeling zorgt bovendien voor een betere doorbloeding.

 

Reserveer direct

Overdekt buitenzwembad

Naast het buitenzwembad ligt het prachtige overdekte buitenzwembad. Dit zwembad beschikt over een mutifunctionele overkapping. Dit speciale dak is gesloten bij slecht weer en gaat open bij mooi weer zodat je dan ook optimaal kunt genieten van het mooie weer.

Reserveer direct

Hot tub

Op het zonnedek bevindt zich de hottub. Een heerlijk verwarmd bad waarin je lekker weg kunt dromen en kunt genieten van het uitzicht over de saunatuin. 

Reserveer direct

Whirlpool zonnedek

Eén van de whirlpools van de Wellnessboot bevindt zich op het zonnedek. Vanuit deze whirlpool heb je een fantastisch uitzicht. Het warme water in combinatie met de massagestralen hebben een positieve invloed op spieren, je gemoed en op de bloedsomloop. 

Reserveer direct

Restaurant

In ons wellness restaurant kun je genieten van een drankje aan de bar, een lunch of uitgebreid diner. De gerechten op onze menukaart zijn vers en worden met grote passie bereid. De sfeer en het stijlvolle interieur maakt dit restaurant the place to be om culinair te genieten. Op een zonnige dag kun je op het terras genieten van een verfrissende smoothie of een lekkere snack. Je hebt meteen een mooi uitzicht op de buitenspa.

Onze menukaart

Lounge

In de lounge kun je genieten van een drankje aan de bar, een lunch of uitgebreid diner. De gerechten op onze menukaart zijn vers en worden met grote passie bereidt. De sfeer en het stijlvolle interieur maakt deze lounge the place to be om culinair te genieten. Op een zonnige dag kun je op het terras genieten van een verfrissende smoothie of een lekkere snack. Je hebt meteen een mooi uitzicht op de buitenspa.

Onze menukaart

Panorama lounge

Vanuit de panorama lounge heb je een fantastisch uitzicht over de gehele saunatuin en het overnachtingsvliegtuig. In de lounge kun je genieten van een drankje, een lekker snack of lunchgerecht. De gerechten van onze menukaart zijn vers en worden met grote passie bereid. De sfeer en het stijlvolle interieur maakt deze lounge the place to be om echt te genieten. 

Onze menukaart

Buitenbar

Bij mooi weer kun je ook terecht in onze buitenbar. Hier serveren wij drankjes, verfrissende smoohties en kleine gerechten.

Onze menukaart

Terras

Bij goed weer serveren wij je drankje en/of snack op ons buitenterras.

Onze menukaart

Rasul cabine

Rasul is een Oriëntaals reinigingsritueel met klei. In het stoombad breng je eerst een lichaamsscrub aan om vervolgens de klei over het lichaam te verdelen. Tijdens het indrogen van de klei trekken enzymen en mineralen in de huid.  Tegelijkertijd worden afvalstoffen uit de huid in de klei opgenomen. Een warme douche verwijderd de klei en de lichaamsscrub verwijderd de dode huidcellen. De poriën sluiten zich weer door het nemen van een koude douche. Het ritueel eindigt met een heerlijke olie die het lichaam een fluweelachtig gevoel geeft. Na afloop ontvang je van ons een glaasje thee. De rasul wordt begeleid door een van onze wellnessmedewerkers en duurt ongeveer 30 tot 50 minuten.

Deze ruimte is alleen toegankelijk tijdens een rasulsessie. Wanneer je gebruik wilt maken van de rasul kun je een plek reserveren bij onze receptie.

Reserveer direct

Hammam

Hammam is een eeuwenoud reinigingsritueel dat zijn oorsprong kent in Centraal-Azie. Wij reizen met je mee naar de mooiste plekjes en je lichaam en geest komen in diepe ontspanning. Tijdens de Hammam behandeling word je onder andere gescrubd, ingezeept en heerlijk gemasseerd. Na deze reis voel je je weer als herboren. Je kunt kiezen uit verschillende hammam bestemmingen. 

Reserveer direct

Zonnebanken

In ons beautycentrum vindt je aparte zonnebankkamers met een Ergoline Turbobruiner. Laat je huid mooi bruinen en kom tegelijkertijd helemaal tot rust.

Reserveer direct

Ligweide

Met mooi weer kun je heerlijk wegdrogen op de ligbedjes in onze uitgebreide saunatuin. 

Reserveer direct

Stuurhut

In de punt van de Wellnessboot bevindt zich een rustruimte met comfortabele relaxbedden. Neem plaats en stress en spanningen glijden direct van je af. 

Reserveer direct

Zonnedek

De Wellnessboot heeft een grote saunatuin met een, wat hoger gelegen zonnedek. Deze is omringd door een stenenwand wat veel privacy geeft. Op het zonnedek vindt je comfortabele ligbedden, een whirlpool en hottub.

Reserveer direct

Panorama rustruimte

In de rustruimte kun je de tijd en rust nemen om het lichaam weer terug in balans te brengen. Zorg dat je voldoende drinkt en volledig ontspant. In de rustruimte is het dragen van een badjas verplicht.

Reserveer direct

Cocoon rustruimte

De cocoon rustruimte valt in de categorie: 'Als-je-hier-eenmaal-in-ligt-wil-je-er-niet-meer-uit'. Een unieke rustruimte met diverse cocoons. Per cocoon kunnen maximaal 2 personen heerlijk relaxen. De perfecte locatie om even een dutje te doen, een boek te lezen of om weg te dromen bij de rustgevende muziek. Iedere cocoon beschikt namelijk ook over haar eigen koptelefoon met keuze uit diverse muziekstijlen.

Reserveer direct

Beautycentrum

De Wellnessboot beschikt over een uitgebreid beautycentrum waar je terecht kunt voor gezichtsbehandelingen, huidverbetering en massages. De beautyspecialistes werken met het Italiaanse beauty topmerk [ comfort zone ].


Je bent van harte welkom; ook als je geen gebruik wilt maken van de saunafaciliteiten. Neem eens lekker tijd voor jezelf, kom langs en ontdek welke behandeling jouw het beste past.

Reserveer direct